Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Vakantieparken in Nederland
dagen

FLASHDEAL! ⚡ Zin in het voorjaar? Geniet van de bollenstreek op Roompot Duinresort Dunimar

Duinresort Dunimar
Noordwijkerhout, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
FLASHDEAL! ⚡ Zin in het voorjaar? Een weekend, midweek of week in een bungalow op Roompot Duinresort Dunimar nabij zee bij Noordwijkerhout

Op een prachtige locatie, vlakbij het Noordwijkerstrand in de prachtige bollenstreek ligt Duinresort Dunimar. Door het kleinschalige vakantiepark met geschakelde bungalows, waan je je in mediterrane sferen en het park biedt je alles wat je nodig hebt! Verse broodjes bij de minisupermarkt en op loop afstand van het café-restaurant De Ruigenhoek (ca. 300 meter). Maak een heerlijke strandwandeling, huur een fiets en verken de omgeving per fiets. De natuurgebieden Nationaal Park Kennemerland, de Kagerplassen en de Waterleidingduinen liggen om de hoek. Wil je er een dagje op uit? Ga het prachtige kleurrijke landschap van de bollenvelden bekijken per fiets, te voet of met een tour! Voor een dagje shoppen ga je naar het gezellige Leiden of Haarlem.

Let op: deze actie is boekbaar t/m 11 maart!

Vakantieparken in Nederland
dagen

FLASHDEAL! ⚡ Zin in het voorjaar? Geniet van de bollenstreek op Roompot Duinresort Dunimar

Duinresort Dunimar
Noordwijkerhout, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 5, 6, 7 of 8 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een 4-persoons bungalow
  • Vlakbij het Noordwijkerstrand
  • Nabij de natuurgebieden Park de Kennermerland en de Kagerplassen
  • Fietsen te huur bij de receptie
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de accommodatie
  • Gratis parkeren op de centrale parkeerplaats
  • Tip: bekijk de prachtige bollenvelden!
  • Tip: breng een bezoek aan de steden Leiden (20km) of Haarlem (17km)
Duinresort Dunimar
Ruigenhoekerweg 5,
Noordwijkerhout, Nederland
Kaart
Ruigenhoekerweg 5, Noordwijkerhout, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op dit kleinschalige vakantiepark waan je je in mediterrane sferen. Licht, lucht en ruimte is wat je hier vindt. Vakantiepark Dunimar heeft alles wat je nodig hebt! Haal je verse broodjes bij de minisupermarkt en voor een diner kun je terecht in het café-restaurant De Ruigenhoek (ca. 300 meter). Huur bij de receptie een (elektrische) fiets of neem je hengel mee en ga vissen. De geschakelde bungalow van ca. 80m2 is geschikt voor 4 personen. In de woonkamer is vloerverwarming aanwezig en is ingericht met een zithoek en een eethoek. Naast het standaard keukeninventaris zijn er onder andere een vaatwasser, magnetron en filter koffiezetapparaat aanwezig. De 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden bevinden zich boven. De badkamer beneden beschikt over een douche, wastafel en toilet. Een tweede toilet bevindt zich boven. De bungalow heeft een terras met tuinmeubilair en een parasol en er is een inpandige berging. Parkeren kan op de centrale parkeerplaats. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi in de accommodatie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 6,00 per huisdier per nacht (op aanvraag)
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Fietsverhuur
  • Minimarkt

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Noordwijk

Steden, Stranden
Noordwijk

Door de jaren heen is Noordwijk van vissersdorp tot bruisende kustplaats met internationale allure veranderd. het 13 km lange zandstrand, de sfeervolle boulevard, het oude centrum en de prachtige duinen en bossen vormen het decor van Noordwijk.

Museum de Zwarte Tulp

Musea
Grachtweg 2A

Dit museum presenteert de geschiedenis van de bloembollenstreek door middel van interactieve tentoonstellingen.

Zandvoort

Stranden, Eten en drinken
Boulevard Barnaart

Zandvoort heeft gedurende alle jaargetijden wel iets te bieden, variërend van een uitgestrekt strand, strandpaviljoens en leuke winkels, tot de rust van de omliggende duinen.

De 'Jordaan' van Haarlem

Wijken
----

Wandel eens door de pittoreske Vijfhoek, de vijf straten in de 'Haarlemse Jordaan' en laat je verrassen. Eet een verse crêpe bij Ti Bisou, ga op de koffie bij Native of schuif aan bij restaurant Brick. Op eigen risico: want een weekendje Haarlem smaakt altijd naar meer.

Bloemendaal aan Zee

Stranden, Eten en drinken
Zeeweg 97

In Bloemendaal vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke dag aan het strand. Het is een van de populairste badplaatsen van Nederland!

DeDakkas

Eten en drinken
De Witstraat 1A

''Op het lelijkste gebouw van Haarlem vind je de mooiste plek van de stad'', aldus Jeroen Spek, één van de oprichters van de DeDakkas. Via de lift van de parkeergarage kom je op het dak in een culinaire oase terecht. Een duurzame rooftop hotspot met nog duurzamere toekomstplannen. Loop bij zonsondergang eens de kas uit het terras op, en geniet van een 360-graden uitzicht over Haarlem.

Verplichte kosten
  • Waarborgsom: € 65,00 per accommodatie per verblijf (borg)
  • Bedlinnen: € 39,00 per accommodatie per verblijf
  • Servicekosten: € 10,00 per accommodatie per verblijf
  • Eindschoonmaak: € 59,00 per accommodatie per verblijf
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken kun je contact opnemen met ons service center:

  • Handdoeken € 7,50 per set
  • Keukendoeken € 5,75 per set
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 6,00 per huisdier per nacht (op aanvraag)

Belangrijke informatie

Let op:
- De toeristenbelasting bedraagt € 2,39 per persoon per nacht. (Je ontvangt hiervoor vooraf een factuur)
- De hoofdboeker van de reservering dient 21 jaar of ouder te zijn.
- Sluiting van faciliteiten wegens het coronavirus is geen geldige reden voor compensatie of om te annuleren.
- Exterieur en interieur kunnen per vakantieverblijf verschillen.

Voor verschillende parken wordt een groepenborg gerekend. De hoogte van de waarborg kan verschillen per park en per groepssamenstelling. De waarborgsom zal een bedrag tussen de €50 en €500 per persoon bedragen. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering. De receptie van het park beslist of de waarborgsom noodzakelijk is. Indien de accommodatie netjes is achtergelaten wordt de waarborgsom binnen 5 tot 10 werkdagen retour gestort.

Duinresort Dunimar breidt uit! Op dit moment worden er op het park nieuwe vakantieverblijven bijgebouwd. Het is mogelijk dat de bouwwerkzaamheden overdag wat overlast met zich meebrengen. Duinresort Dunimar doet er alles aan om dit voor alle gasten tot een minimum te beperken.

Voor de openingstijden van de receptie kun je op deze pagina de actuele informatie bekijken. Indien je verwacht later aan te komen dan de openingstijden van de receptie gelieve dit telefonisch te overleggen met de receptie voor die tijd.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Bekijk de actuele receptietijden op de website van Roompot.

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 9.56 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart