Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Natuur
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

FAMILIEDEAL! ⚡ Luxe familiekamer in gloednieuw hotel in de Ardennen incl. ontbijt

Hillview Resort Granvoir Hotel
Neufchâteau, Ardennen, België bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
79,50
totaal: 345,83 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 4 personen, 2 dagen en voor 56 aankomstdagen beschikbaar!
FAMILIEDEAL! ⚡ Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een luxe familiekamer in het gloednieuwe hotel tussen de groene heuvels van de Belgische Ardennen incl. ontbijt

Verlang je naar een ontspannen uitje in de weelderige heuvels van de Belgische Ardennen? Zoek dan niet verder dan het Hillview Resort Granvoir Hotel, een verborgen juweel dat een unieke ontsnapping biedt uit het dagelijks leven. Vanuit je luxe hotelkamer geniet je van een schitterend uitzicht over het glooiende landschap. Het resort biedt een breed scala aan faciliteiten om je verblijf uiterst comfortabel te maken. Neem plaats op het terras van je vakantiewoning en kom helemaal tot rust. Of laat je culinair verwennen in het restaurant, waar de chef lokale specialiteiten voor je bereidt terwijl jij geniet van een goed glas wijn. De omgeving van Hillview Resort Grandvoir is perfect voor allerlei activiteiten. Huur een fiets bij de receptie en ontdek de mooiste plekjes via de vele fietsroutes. Of verken de regio te voet tijdens een wandeling door de heuvels en pittoreske dorpjes. Na een dag vol avontuur zorgt de hartelijke sfeer en het comfort van deze plek ervoor dat je ervaring in de Ardennen een blijvende herinnering wordt.

Let op: deze deal is boekbaar t/m 20 mei!

Natuur
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

FAMILIEDEAL! ⚡ Luxe familiekamer in gloednieuw hotel in de Ardennen incl. ontbijt

Hillview Resort Granvoir Hotel
Neufchâteau, Ardennen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Luxe familiekamer voor 4 personen!
  • Tijdelijk boekbaar!
  • Een perfecte locatie voor mooie wandel- en fietstochten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Tip: huur een fiets en verken de adembenemende omgeving van de Ardennen
Tips voor je verblijf in de Ardennen

De Grotten van Han
De Grotten van Han zijn een van de beroemdste en meest bezochte attracties in de Belgische Ardennen. Dit indrukwekkende grottenstelsel neemt je mee op een ondergrondse reis door de tijd. De tour leidt je door verschillende zalen en gangen, elk met hun eigen unieke kenmerken. Een van de meest spectaculaire momenten van de tour is de klank- en lichtshow in de grote zaal, waar de natuurlijke schoonheid van de grotten wordt versterkt door een magisch spel van licht en geluid. Of je nu geïnteresseerd bent in geologie, geschiedenis, of gewoon op zoek bent naar een uniek avontuur, de Grotten van Han bieden een onvergetelijke ervaring!

Bastogne War Museum
Een echte must-visit voor geschiedenisliefhebbers! Het Bastogne War Museum is een belangrijk herdenkingscentrum gewijd aan de Tweede oorlog, met specifieke aandacht voor de Slag om de Ardennen. Het museum biedt een diepgaande en meeslepende ervaring die bezoekers terugvoert naar de winter van 1944-1945. Het Bastogne War Museum is niet alleen een plaats van herdenking en eerbetoon aan degenen die hebben gevochten tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar ook een educatief centrum dat je bewust maakt van de gevolgen van de oorlog.

Durbuy
Durbuy, vaak beschreven als het "kleinste stadje ter wereld", is een juweeltje in de Belgische Ardennen dat bekend staat om zijn schilderachtige charme en historische karakter. Het historische centrum van Durbuy is een labyrint van smalle straatjes omringd door oude stenen huizen die dateren uit de Middeleeuwen. Het stadje heeft zijn traditionele charme weten te behouden, waardoor het voelt alsof je door de tijd reist. Ondanks zijn kleine omvang, biedt Durbuy een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden. Verken bijvoorbeeld het historische centrum van Durbuy, bezoek een van de boetiekjes en markten of geniet van een partijtje golf op de 18-holes golfbaan met een adembenemend uitzicht op de Ardense heuvels.

Hillview Resort Granvoir Hotel
Chem. du Moulin de la Roche 24,
Neufchâteau, België
Kaart
Chem. du Moulin de la Roche 24, Neufchâteau, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Roompot Hillview Resort Grandvoir, genesteld in de adembenemende groene heuvels van de Belgische Ardennen, biedt een unieke combinatie van luxe hotelkamers en comfortabele lodges met een prachtig uitzicht op het landschap. De ideale plek om te ontspannen, met faciliteiten zoals een restaurant waar regionale specialiteiten worden geserveerd, een gezellige bar met open haard, en een indoor speeltuin voor de kleintjes. De kamers zijn uitgerust met moderne gemakken zoals een minibar, waterkoker, koffiecupapparaat, gratis Wi-Fi, en airconditioning, en bieden een terras met uitzicht op de heuvels. Het resort is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving, met fietsverhuur en tips voor de mooiste routes. Extra faciliteiten omvatten een centraal oplaadpunt voor auto's, een minimarkt, en parkeergelegenheid, waardoor je verblijf zowel comfortabel als onvergetelijk wordt.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Broodjesservice
  • Binnenspeeltuin
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Kamerfaciliteiten

  • Waterkoker
  • Airconditioning
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
Hoogtepunten

Redu

Bezienswaardigheden, Steden
Redu

Redu is hét boekendorp van België en waarschijnlijk één van de bekendste dorpjes in het zuidelijke deel van de Belgische Ardennen. Je vindt hier o.a. 17 boekwinkels!

Bouillon

Steden
Rue De La Maladrerie

Bouillon is een kleine stad in het zuiden van België en is vooral bekend om zijn middeleeuwse burcht die gebouwd werd door Godfried van Bouillon.

Bastogne

Bezienswaardigheden, Steden
Bastogne

Bastogne in de Belgische Ardennen staat bekend om de winkels, oorlogsmusea en monumenten ter nagedachtenis aan de Slag om de Ardennen in 1944-1945: het Ardennenoffensief.

Alle

Steden
Rue La Ringe

Dit knusse en gezellige dorpje is gelegen in het hart van de Ardennen. Met de ligging in de vallei van de Semois is het een perfecte bestemming voor prachtige wandelingen.

Chateau de Sedan

Bezienswaardigheden
Rue Hue Tanton

Het Kasteel van Sedan in de Noord-Franse stad Sedan is een van de grootste middeleeuwse kastelen van Europa.

La Roche

Steden
La Roche

La Roche is een stadje in de Ardennen en beschikt over de ruïnes van het kasteel die nog steeds te bezichtigen zijn. Ook is er een oorlogsmuseum te bezichtigen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.97 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart