Een greep uit onze aanbiedingen

Monty Small Design Hotel

Monty Small Design Hotel 5 10 6 beoordelingen
Matig

België, Brussel

Designhotel gevestigd in typisch Brussels herenhuis (1 kind gratis)

vanaf 64,00

Prijs per kamer
excl. toesl. €8,45 pppn

1 nacht, incl. ontbijt

Hotel overnachting

Zin in een geweldige citytrip in eigen land? In Wallonië wachten vier cultuursteden op jou om ontdekt te worden. Naast Brussel stellen we ook deze steden voor, zodat er geen twijfel bestaat om een overnachting te boeken en verrast te worden!

- Luik is de grootste toeristische stad van Wallonië, gelegen aan de Maas. Je vindt naast bezienswaardigheden talrijke shop- en uitgaansgelegenheden.
- Namen, de hoofdstad van Wallonië, is de ideale plek voor levensgenieters. Het historische centrum is autovrij en heeft leuke winkels en gezellige cafés en restaurants. Namen heeft een indrukwekkende citadel die je zeker niet mag missen.
- Charleroi, de voormalige mijnstad, kenmerkt zich door haar unieke geschiedenis en het industriële erfgoed. Ook is Charleroi de Waalse striphoofdstad, zo kom je bijvoorbeeld tijdens het wandelen standbeelden van striphelden tegen.
- Mons (Bergen) is een levendige studentenstad. Buiten Mons ligt het voormalige mijncomplex, de Grand Hornu, dat nu een museum voor moderne kunst is.
- Brussel is het bestuurlijk centrum van de Europese Unie en is om die reden niet enkel de hoofdstad van België, maar tevens van Europa. Brussel heeft klasse en voor ieder wat wils! Een middag shoppen, musea of exposities bezoeken of gewoon van een drankje op een terras genieten, het kan allemaal in Brussel.
Voor meer informatie over deze steden kijk op Toerisme België

Twijfel niet langer en combineer jouw bezoek aan een Waalse stad of Brussel met een overnachting. Boek nú een hotel en verwen jezelf met een fantastisch weekendje weg.