Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Kerstmarkten
dagen

Geniet in een 4*-hotel en ga kerstshoppen in Düsseldorf incl. ontbijt

Mercure Hotel Düsseldorf Airport
Ratingen, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 2 of 3 dagen in Düsseldorf en geniet van de gezellige kerstsferen incl. ontbijt

Ben je op zoek naar de leukste kerstmarkt van Duitsland? De kerstmarkt in Düsseldorf is het ideale uitstapje voor kerstliefhebbers! Duitsland staat bekend om haar gezellige kerstmarkten. Kerstmarkt Düsseldorf is zeker één van de leukste. Oordeel zelf en neem deze winter een kijkje in Düsseldorf! De kerstmarkt zal plaats vinden van 17 november t/m 30 december 2022. Kom gezellig met familie of vrienden en geniet van de kerstsferen in Düsseldorf! Dit is zeker een goed begin van de kerst.

Kerstmarkten
dagen

Geniet in een 4*-hotel en ga kerstshoppen in Düsseldorf incl. ontbijt

Mercure Hotel Düsseldorf Airport
Ratingen, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Geniet van de kerstsferen
  • Tip: bezoek de immense ijsbaan
Wat kerstmarkt Düsseldorf zo gezellig maakt

Kerstmarkt Düsseldorf
Van 23 november tot 30 december 2023

Op zeven verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met leuke kerstspulletjes, heerlijke glühwein en lekkere hapjes. De pleinen staan met elkaar in verbinding. De reusachtige kastanjebomen zijn tijdens de kerstmarkt met prachtige lichtjes versierd. De schitterende kerstverlichting leidt je naar de volgende kerstmarkt. Elk plein heeft een geheel eigen karakter. Zo zijn de kraampjes op de Marktplatz in dezelfde historische stijl neergezet als de panden in de omgeving. Op het Marktplatz staat ook het reuzenrad. Erg mooi om daar in te gaan als het donker is. Dan zie je alle lampjes in de stad van bovenaf! Het ruiterstandbeeld van Jan Wellen laat zijn kritische blik over de feestvreugde gaan. Een ander hoogtepunt is de ijsbaan op de “Kerstmarkt aan de Köbogen” (Jan Wellem platz). Je kunt daar heel leuk schaatsen met muziek en daarna heerlijk chocomel of gluhwein drinken. De kerstmarkt op de Heinrich-Heine Platz is geheel in jugendstil stijl. Zo is elke kerstmarkt weer heel anders. Zes verschillende stijlen in één stad in combinatie met de gezellige kroegjes en restaurantjes in de omgeving, is dat wat de kerstmarkt in Düsseldorf zo bijzonder maakt!

Openingstijden
De ijsbaan
Geopend dagelijks van 11.00 - 22.00 uur

Het reuzenrad
Dagelijks open van 11.00 – 21.00 uur (feestdagen afwijkend)

Mercure Hotel Düsseldorf Airport
Lintorfer Weg 75,
Ratingen, Duitsland
Kaart
Lintorfer Weg 75, Ratingen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit 4-sterrenhotel biedt moderne, rookvrije kamers, een gratis fitnessruimte en goede verbindingen met de snelwegen A3 en A52. Het hotel ligt in Düsseldorf-Ratingen, op slechts 15 minuten rijden van de luchthaven van Düsseldorf. Alle kamers van het Mercure Düsseldorf Airport zijn voorzien van een moderne flatscreen-tv, een kluisje, een eigen badkamer en gratis Wi-Fi. Restaurant Quecke heeft een terras en serveert internationale gerechten. Bar Kornkammer biedt exotische cocktails, Duitse bieren en kleine snacks en je kunt er naar Sky Sports-zenders kijken. Er zijn ook 7 conferentiezalen beschikbaar. De handelsbeurs Messe Düsseldorf en het stadscentrum liggen beide op minder dan 20 km afstand. De expositiecentra in Duisburg en Essen zijn ook eenvoudig te bereiken vanaf de accommodatie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 9,00 p.a.p.n.

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Mülheim an der Ruhr

Steden
Leineweberstrasse 57

Mülheim, het groene hart van het Ruhrgebied! In Mülheim vind je vele winkels, restaurants en cafés. En toch krijg je het gevoel in een klein dorp te zijn.

De Watertoren in Mülheim

Bezienswaardigheden, Musea
Burgstrasse 70

De watertoren van Mülheim is een monument van de industriële geschiedenis van de Ruhrvallei. De watertoren staat er al meer dan een eeuw en heeft al vele prijzen ontvangen.

Ruïne van Kaiserpfalz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Burgallee

In het historische centrum van Kaiserswerth ligt het ooit belangrijkste kasteel gelegen aan de Rijn. Het kasteel werd gebouwd tussen de 10e en 12e eeuw.

Kerstmarkt Duisburg

Kerstmarkt
Duisburg

Deze kerstmarkt is gezellig en lekker overzichtelijk. Er is een typisch Duitse entourage met uitbundige versiering en natuurlijk zijn er volop versnaperingen te vinden.

Duisburg

Steden, Bezienswaardigheden
Kuhlenwall 64

In Duisburg valt altijd wat te beleven! Hier vind je vele musea, de grootste binnenhaven van Europa en aan de Köningstrasse vind je grote warenhuizen, cafés en winkels.

Villa Hügel

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur, Natuur & Parken
Hügel 11

Villa Hügel is de voormalige residentie van de familie Krupp. Er worden verschillende kunsttentoonstellingen gepresenteerd en de ruimtes zijn open voor bezoekers.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie

Let op:
- De bar en het restaurant zijn in het weekend gesloten

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 9,00 p.a.p.n.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart